Neem nu contact op

voor een vrijblijvend advies

SOCIAL MEDIA

 

Steeds meer bedrijven willen graag zichtbaar zijn op social media, maar is dat wel altijd zo verstandig? Besef namelijk goed dat er heel veel tijd gaat zitten in het actueel houden van uw social media content. Om genoeg volgers te krijgen is aantrekkelijke en regelmatige nieuwe content een absolute must!


Wilt u toch graag actief social media gaan inzetten, bedenk dan vooraf wat u wilt bereiken en via welk platform. De keuze is namelijk enorm; Twitter, Linkedin, Facebook, Google+, Pinterest, Instagram, YouTube, Vimeo en nog vele andere. Lang niet ieder platform is voor elk bedrijf geschikt. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen.


Naast advies over het juiste platform, kunnen wij deze ook voor u aanmaken en inrichten. Aansluitend bieden we de mogelijkheid om met een vaste interval content te plaatsen of specifieke acties te ontwikkelen op uw social media account.


Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan nu contact op voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.