Design en techniek bepalen het succes van een webshop

WEBSHOPS / E-COMMERCE

 

Jaarlijks groeit de omzet van online verkopen met 15 tot 20%, zelfs de afgelopen jaren tijdens de economische crisis! Met een goede webwinkel kunt ook u deelnemen aan deze groeimarkt, maar dan moet uw nieuwe webwinkel wel uitblinken in techniek, gebruiksvriendelijkheid en design…


Een goede webwinkel ontwerpen en opzetten is geen eenvoudig klusje. Kijk maar eens online. De overgrote meerderheid van de webwinkels zijn slecht ontworpen, hebben een onduidelijke menustructuur, geven te weinig informatie over de aangeboden producten en kennen een slechte en/of omslachtige betaalmodule. Tot slot is vaak de grafische opzet en het design van een erbarmelijk slecht niveau. Dit geeft niet echt een vertrouwd en professioneel gevoel. U klikt snel verder, op zoek naar een andere aanbieder!


U overweegt een webwinkel te openen... doe het dan goed of doe het niet!
Helaas kost een echt goede webwinkel serieus geld. Er gaat nou eenmaal heel veel tijd zitten in het grafisch design, de technische ontwikkeling en de koppelingen met uw ERP systeem. Maar besef wel, met een echt goede webwinkel, kunt u ook echt serieus geld verdienen!


DB Impulse ontwikkeld webwinkels die positief opvallen. Wij denken niet alleen na over het design, maar ook over de complete structuur en de door uw klant gewenste informatie. Wij kijken naar een webwinkel alsof we er zelf op aan het winkelen zijn: Wat willen we zien? Wat willen we aan informatie hebben? Hoe eenvoudig kunnen we bestellen? En tot slot… Hoe willen we geïnformeerd worden over de afhandeling van onze order na een bestelling?


U hebt plannen voor het opzetten van een webwinkel? Laten we dan eens vrijblijvend van gedachten wisselen en de diverse wensen en mogelijkheden bespreken. Neem nu contact op voor het maken van een afspraak.